Oslo 20170831. Arbeiderpartiets valgbod ved Spikersuppa i Oslo sentrum før stortingsvalget 2017. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Del saken
 • 278
 •  
 •  
 •  
 •  

Hva menes med uttrykket? Er noe galt i Norge, gjelder det oss? I aller høyeste grad, vi er gjennomsyret av giften. Giften? Ja, nettopp giften, den selvgode politisk korrekte som vi nå er innpodet med, fra barnsben av. Fra barnsben av? Ja, vårt samfunn er sosialistisk og gradvis slik «dreiet» gjennom lang tid.

Av hvem og hvordan? Er du helt forblindet, av hvem andre enn Arbeiderpartiet som har hatt makten siden 1936. For, hva du kanskje ikke har fått helt med deg er den skjulte makten –nnettopp fordi den er godt skjult… Nemlig, ved at Ap systematisk og utrettelig etterhvert har fått manøvrert inn sine folk i nær alle viktige samfunnsposisjoner. En venn foreslo «Den «giftige» gjennomsyrede samfunnskroppen» som en bedre overskrift.

Men statsministeren heter jo Erna Solberg, fra Høyre? Dessverre, dette gjelder både henne og Siv Jensen, de er jo bare barn av sin egen tid og greier, i sin relative vellykkethet, ikke helt enkelt å se seg selv; det store billedet. Og om de gjorde det, er de nærmest maktesløse opp mot den gjennomsyrede samfunnskroppen som Ap har stelt oss i stand; sosialistisk helt siden et grusomt rettsoppgjør etter tysk okkupasjon i 1946 til innføringen av det flerkulturelle fra slutten av 70-tallet av.

Men verst, gjennom systematisk indoktrinering, som pretenderte Ap-godhetsdisipler (i konkurranse med kirkens menn) gjennom skolesystemet og, rent historisk, senest gjennom de «erobrede» universitetene. Som ikke lenger promoterer den frie uavhengige tanke, men mest mer av det samme, som inkluderer generell norsk selvgodhet (det er norsk å være best…) og falskhet og ikke minst den oss totalt uansvarlige menneskerettsideologien.

Den som skriver dette innlegget, må jo være verre enn djevelen selv, i Donald Trumps moderne skikkelse? Nei, dette er bare spill galne meg selv, og jeg underskriver med mitt rette navn, født og døpt i 1938 og slik like før den annen verdenskrig. Ikke at det gir meg profetisk kraft en gang i egen hjemby Bergen, eller noen spesiell «rett» ellers, annet enn litt uredd erfaring. Det med ureddhet er kanskje det viktigste som nå mangler i Norge, «kjempenes» fedreland, feminisert til det ugjenkjennelige, invadert av u-kristne med en ny moral, alt mens biskopene står langs landeveiene med palmeblader og heier dem frem.

Dette er en ny «samfunnskropp» som våre barn og barnebarn og påfølgende slekter skal leve i og med, om ikke det som eventuelt er igjen av oss snarest stopper denne nesten umerkelige ubønnhørlige avdriften til artens utslettelse. Ikke at dette synes å være vårt problem, oss nåværende… Ei heller synes våre egoistiske samfunnseliter å bry seg nevneverdig. Så da er vel det hele i sin skjønneste orden?

Jeg bare spør, her fra mitt Chile, hvor jeg nå bor fast. Men forhåpentlig, likevel, med norsk ytringsrett og frihet. Dog opplever jeg stadig herfra at norske dagsaviser ikke vil trykke mine meninger, en «straff» antagelig fordi jeg er helt uenig i deres forsett. På samme måte med den «hel-norske» statskanalen NRK som bl.a kjemper innbitt mot den av det amerikanske folkets rettmessige valgte president. Som om det for oss er et viktig nasjonalt anliggende(?), enn si oss forsvarsmessig og ellers nasjonalt tjenlig i det hele tatt? Børge Brende og andre molboer, unnskyld meg, jeg bare spør.

Hvordan straffe oss «opposisjonelle»? Kan jeg fratas norsk innreisetillatelse eller på annen måte bli forfulgt. Som jeg har vært. Så hva har jeg gjort mot fedrelandet, vil jeg kunne spørre, som i all min tid har fremmet det Norge jeg elsker? Og som etter beste evne jeg fremdeles søker å representere; det mangfoldet Ap påsto de fremmet med pressestøtten, men som i realiteten ble det motsatte. De borgerlige må ha vært i, ja fremdeles befinne seg i, en gift-tåke og/eller tornerosesøvn.

Kjære gjenværende nordmenn og andre etterrettelige, kampen står om sannhet. Så tilgi meg, som i mangel av folkeavstemninger mener vi fortjener et skikkelig folkeopprør mot ytterligere innvandring og mot middelmådighet, som representert av disse politikerelitene som lar seg «fremheve» av de tilsvarende forfeilede mediene; med politiske partier som selv står i veien for egen og reell forandring. Og som knapt forstår at lille Norge med sitt av mediene opparbeidede overmot og sin kulturimperialisme er blitt en «narr» i verden. Uten oljepenger og skisport-sirkus utmerker vi oss ikke lenger, dessverre.

Beste ønsker/gode hilsener fra Chile, Dan Odfjell (80).

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 278
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]