FILE - In this May 19, 2017 file photo, Julian Assange greets supporters outside the Ecuadorian embassy in London. Ecuador’s government released a statement Wednesday, Nov. 22, once again calling on Assange to not intervene in the affairs of other countries following Spanish complaints about his contacts with Catalan secessionists, though it said the Wikileaks founder would continue enjoying political asylum in its London embassy. (AP Photo/Frank Augstein, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En britisk dommer har opprettholdt arrestordremot WikiLeaks’ grunnlegger Julian Assange.

Dommer Emma Arbuthnot lot seg tirsdag ikke overbevise av argumentene til Assanges advokater. De mener arrestordren bør oppheves siden svensk påtalemyndighet har droppet voldtektssaken mot Assange som var bakgrunnen for at han ble ettersøkt.

Assange er ettersøkt i Storbritannia fordi han brøt vilkårene for en prøveløslatelse i 2012. Han søkte da tilflukt i Ecuadors ambassade i London, hvor han har oppholdt seg siden.

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]