Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu chairs the weekly cabinet meeting at the Prime Minister's office in Jerusalem, Sunday, Feb. 11, 2018. (Ronen Zvulun, Pool via AP)
annonse

Netanyahu er blant annet anklaget for å ha mottatt dyre gaver i bytte mot politiske tjenester fra en rik forretningsmann.

Statsministeren er mistenkt for å ha latt seg bestikke i to korrupsjonssaker, skriver Haaretz. Politiet har de siste månedene gjennomført en rekke avhør med ham i forbindelse med anklager om at han har mottatt gaver fra mektige personer i Hollywood og i næringslivet.

Han anklages også for å ha inngått en avtale med utgiveren av en av Israels største aviser, Yedioth Ahronoth, som skal ha sikret ham positiv omtale.

annonse

Også utgiveren av Ahronoth skal tiltales, i tillegg til Hollywood-mogulen Arnon Milchan, som skal ha gitt Netanyahu dyre gaver.

Selv har Netanyahu avvist alle anklager.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]