FILE - This is a Thursday, Nov. 16. 2017 file photo of Netherlands Minister of Foreign Affairs Halbe Zijlstra attends a press conference at the ministry of foreign affairs in Berlin, Germany. In a potentially damaging admission on the eve of his first visit to Russia as a member of the Dutch government, Foreign Minister Halbe Zijlstra has acknowledged lying about attending a meeting with President Vladimir Putin in 2006. Zijlstra made the admission in an interview published in respected Dutch daily De Volkskrant. He confirmed his comments in a written statement Monday Feb. 12, 2018. (Soeren Stache/dpa File via AP)
annonse
Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]