Illustrasjonsbilde. REUTERS/Stringer
annonse

Khalid Mehsud skal ifølge TTP ha blitt drept i fjellområdet Waziristan i Pakistan ved daggry mandag lokal tid.

Det har foreløpig ikke kommet noen offentlige uttalelser fra USA, som hevdes å stå bak angrepet.

Amerikanerne har intensivert sine luftangrep i grenseområdet øst i Afghanistan den siste tiden. Talibanerne i Afghanistan og Pakistan har svart med et stort antall selvmordsbombinger, blant annet i Pakistans hovedstad Kabul.

annonse

TTP er en paraplyorganisasjon som samler flere opprørsgrupper. TTP er ikke direkte tilknyttet Taliban i Afghanistan.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]