FILE - In this Wednesday, June 21, 2017 file photo a dead body of a woman is seen floating on the mediterranean sea, at 20 miles north of Zuwarah, Libya. At least three bodies with sign of decompositions were found by aid organisations on Wednesday, apparently from a recent sinking boat in the area from people who were attempting the perilous crossing of the Mediterranean Sea to Europe in packed boats from Libya. (AP Photo/Emilio Morenatti, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

To små barn og en kvinne er funnet omkommet av tyrkiske redningsarbeidere etter at en båt med ti migranter og flyktninger kantret i en grenseelv.

Den omkomne kvinnen var fra Tyrkia, men nasjonaliteten til de andre er ikke kjent. Kantringen skjedde tidlig tirsdag morgen lokal tid ved grensebyen Edirne nordvest i Tyrkia. Elva er kjent som Meric på tyrkisk og Evros på gresk og ligger på grensen mellom de to landene.

Ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu er de to døde guttene rundt tre og fem år gamle. De ble funnet tirsdag.

Det antas at det var både kvinner og barn blant de sju menneskene som fortsatt er meldt savnet etter atgummibåten de satt i kantret.

De ti forsøkte å ta seg fra Tyrkia til Hellas, men identiteten og nasjonaliteten deres er foreløpig ikke kjent.

Ifølge hjelpeorganisasjoner har et økende antall migranter og flyktninger forsøkt å krysse elva etter at Tyrkia inngikk en avtale med EU om å stanse flyktningstrømmen over Egeerhavet i 2016.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]