Lillehammer 20180214. Tak raste på Lillehammer Camping Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En kvinne ble lettere skadd da en bygning på Lillehammer Camping raste sammen onsdag kveld. Det var rundt 40 personer inne i bygningen da taket kollapset.

– Takkonstruksjonen har rast sammen, trolig på grunn av snø på taket. En kvinne ble lettere skadd da hun fikk en bjelke over seg. Hun er tatt hånd om av helsepersonell, sier politiets operasjonsleder Atle B. von Obstfelder til NTB.

Det var et dansearrangement på stedet onsdag kveld. For sikkerhets skyld tilkalte politiet en lavinehund som søkte i området. Klokken 22.15 opplyste politiet at bygningen var gjennomsøkt, og at det ikke ble funnet personer der.

Danselærer John Sønsteli forteller til NTBs fotograf på stedet at han holdt dansekurs da de plutselig hørte et smell.

– Det var et digert smell, og vi skjønte at det bare var å komme seg ut, sier han.

Det er store snømengder i Lillehammer-området for tiden. Mandag morgen ble det målt hele 132 centimeter snø på målestasjonen til Meteorologisk institutt på Biri. Det er ny rekord. Målestasjonen har ført målinger sammenhengende fra 1897 og fram til i dag, skriver  Gudbrandsdølen Dagningen.

Bygningen som raste sammen, var i sin tid administrasjonsbygget til Dampsaga i Lillehammer.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21.04.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]