TOPSHOT - CORRECTION - French lawyer Alain Jacubowicz delivers a press conference in Pont-de-Beauvoisin on February 14, 2018, after his client Nordahl Lelandais admitted killing eight-year-old French schoolgirl Maelys de Araujo. The former soldier admitted killing Maelys de Araujo who vanished from a wedding in the Alps and her remains have been found, a prosecutor announced on February 14. The remains of Maelys, who went missing in August, were found after 34-year-old Nordahl Lelandais agreed to cooperate with the police in the investigation after a trace of her blood had been found in his car. / AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES / “The erroneous mention appearing in the metadata of this photo by PHILIPPE DESMAZES has been modified in AFP systems in the following manner: [in Pont-de-Beauvoisin] instead of [in Domessin]. Please immediately remove the erroneous mention from all your online services and delete it from your servers. If you have been authorized by AFP to distribute it to third parties, please ensure that the same actions are carried out by them. Failure to promptly comply with these instructions will entail liability on your part for any continued or post notification usage. Therefore we thank you very much for all your attention and prompt action. We are sorry for the inconvenience this notification may cause and remain at your disposal for any further information you may require.”
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En fransk jente som forsvant sporløst under et bryllup i Alpene i august, er funnet død. En 34-åring har erkjent drapet, men sier det var et uhell.

Maëlys de Araujo var ni år da hun forsvant under en bryllupsfeiring i Pont-de-Beauvoisin nord for Grenoble i slutten av august.

34 år gamle Nordahl Lelandais, en tidligere soldat, ble pågrepet og siktet for bortføring kort tid etter at jenta forsvant. Bakgrunnen for siktelsen var at det ble funnet blodspor etter jenta i bilen hans. 34-åringen var også gjest i bryllupet.

Nå har han begynt å samarbeide med politiet, og ifølge fransk påtalemyndighet erkjente han onsdag å ha drept jenta ved et uhell. Han har også forklart at han skjulte den døde jenta før han dro tilbake til bryllupet, og at han deretter dumpet henne i en kløft.

Aktor Jean-Yves Coquillat i Grenoble opplyste onsdag at jentas levninger nå er funnet i kløften.

Etter at niåringen forsvant, saumfarte politi, hundepatruljer, redningsmannskaper og dykkere skogområder og sjøer i nærheten av den lille byen Pont-de-Beauvoisin, men uten å finne noe.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]