Foto: AP Photo/Matt Sayles, File
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pornostjernen som Donald Trumps advokat sier han betalte 1 million kroner til, sier hun nå føler seg fri til å snakke om sin påståtte affære med Trump.

Presidentens personlige advokat Michael Cohen sier til  The New York Times at han ikke fikk refundert summen, 130.000 dollar, som han betalte fra egen lomme. Pengene ga Cohen til skuespilleren Stephanie Clifford, også kjent som Stormy Daniels.

Etter at Cohen nå har innrømmet at han betalte henne pengene, sier hun at avtalen med Cohen er brutt, og at hun føler seg fri til å snakke om affæren hun lovet å tie om.
Cohen mener betalingen var helt lovlig, og han avviser å gå i detalj om hvordan den ble utført.

– Verken Trump-organisasjonen eller Trumps valgkampapparat tok del i transaksjonen med Clifford, og ingen av dem refunderte betalingen, verken direkte eller indirekte, sier Cohen i uttalelsen til avisa.

Amerikanske medier har tidligere rapportert at pengesummen ble utbetalt én måned før presidentvalget i 2016, og at formålet var at forholdet mellom de to ikke skulle bli offentlig kjent.

Affæren med Clifford fant angivelig sted i 2006, ikke lenge etter at han giftet seg med sin nåværende kone Melania. Det var Wall Street Journal som først meldte om betalingen tidligere i år.

Trump har gjennom sine advokater nektet for at de hadde et forhold. Det samme har 38 år gamle Clifford, men først etter at hun fikk pengene.

Magasinet In Touch publiserte i januar et intervju med Clifford fra 2011 der hun legger ut i detalj om et påstått seksuelt forhold til Trump.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]