Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Ingen er så langt pågrepet etter meldingen om at væpnede menn tok en familie som gisler i et ransforsøk i familiens hjem på Ski onsdag kveld.

Det var en kvinne, en mann og flere barn i huset da ransmennene slo til, skriver VG. Det var barna som varslet politiet klokken 20.33.

– De sa det var innbruddstyver i huset med pistol, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt. Rundt fem minutter senere var politiet på stedet, men da var gjerningsmennene forsvunnet.

annonse

– Vi har ikke fått klarhet i om de har fått med seg noe.

Etter ranet jaktet politiet på fire væpnede menn. Ved 6-tiden torsdag morgen opplyser politiet til VG at ingen er pågrepet så langt.

De voksne i huset skal ha blitt beordret til å åpne en safe i huset. De ble truet inn på et rom og døren ble lukket, men ingen ble skadd, opplyser Sveen.

– Etterforskningen vil avdekke om de er tilfeldig valgt eller om det er andre årsaker til at de ble ranet, legger han til.

Ranerne skal ha vært bevæpnet med pistol med lyddemper, og et vitne fortalte om to personer med store kniver.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]