Fornebu 20160609. Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig under åpningen av Skulpturparken i Akerkvartalet, hovedkontoret til Aker på Fornebu. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig flytter fra hverandre, men de vil fortsatt være naboer på Konglungen.

Røkkes pressetalsmann Rolf Nereng bekrefter overfor Budstikka at Kjell Inge Røkke overdrar Konglungveien 36 i Asker til Anne Grete Eidsvig.

«Her er mitt svar på forespørsel om bakgrunnen for eiendomsoverdragelser mellom Eidsvig/Røkke på Konglungen: Jeg kan bekrefte det som har kommet fram og vil komme fram i Kartverket og i Brønnøysunds påkrevde rapporteringer. Anne Grete og Kjell Inge flytter fra hverandre hver til sitt og blir nærmeste naboer. Utover det har jeg ingen kommentarer», skriver Nereng i en tekstmelding til avisen.

annonse

I 2003 ble det kjent at de to var blitt et par. Eidsvig var før den tid kronprinsesse Mette-Marits personlige livvakt da kronprinsparet bodde i London. Hun arbeidet i den kongelige politieskorten.

Kjell Inge Røkke er hovedeier i Aker ASA og en av landets rikeste personer. Røkke startet karrieren som fisker etter at han begynte å arbeide allerede som 16-åring.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon