Oslo, Norway 20150715. Illustrasjonsbilder: Logoer, Oslo. Meny Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

I dag tok jeg en tur til Stovner senter, for å handle inn litt. Siden det er “evig tilbud” på Farris på Meny, så gikk jeg dit. Men. Det er et stort problem med Meny Stovner.

Hver gang som jeg går på Meny Stovner, så sitter det en gjeng med damer i hijab i kassene. Jeg boykotter konsekvent kasser med hijab-damer, og går til kasser der han eller hun som jobber der ikke bærer hijab. Det spiller ingen rolle om personen i kassen er svart, hvit, brun eller gul. Men jeg ønsker ikke å betjenes av personer som har på seg plagg som symboliserer en fascistisk ideologi (les: islam).

I dag var det fire åpne kasser. I tre av de satt det damer med hijab. I den fjerde var det en mann, så jeg gikk dit. Der var det imidlertid lang kø. Det sluttet med at jeg gikk til den nye selvbetjeningsløsningen. Men uansett, jeg la igjen penger hos Meny Stovner, og det bidrar til at de kan ansette personer med hijab. Jeg må nok slutte å handle i den butikken. Selv Meny Grorud har ikke den samme hijabdominansen.

annonse

Hadde Meny ansatt personer som forlangte å få ha på seg SS-uniform i jobben? Det tviler jeg på.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon