Del saken
 • 23
 •  
 •  
 •  
 •  

En tilsynelatende velorganisert forsamling på rundt 300 personer samlet seg til antivold markering på Holmlia i kveld. Flertallet var etnisk norske Holmlia beboere og flere undret seg over den skjeve representasjonen mellom ulike folkegrupper. Vi befinner oss i Norges mest innvandrertette bydel, hvorfor er nærmere 90 prosent av de fremmøtte etniske nordmenn?

Vi fikk høre vitnesbyrd om fortvilelse over vold og utenforskap i bydelen, allikevel kom kjærligheten til Holmlia sterkt til uttrykk i de mange appellene, ikke minst unge Amanda Anvar vekket begeistring med sin ektefølte tale. Natteravnene var representert ved Johan Hake som i direkte ordelag beskrev en svært alvorlig situasjon. Sinnet over de meningsløse voldshandlingene kom sterkt til uttrykk.

Arrangørene Audun Westad, Natteravnenes Johan Hake, Unge Holmlianere representert ved Amand Anvar og Dara Goldar bidro sterkt til et optimalt arrangement. Også SVs Kari Elisabeth Kaski og Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam holdt appeller.

Sterkest inntrykk gjorde allikevel unge Amanda Anvar.

Natteravnenes Johan Hake holder appell under markeringen.

For undertegnede som bodde på Holmlia inntil for 14 år siden var det nok leit å konstatere at våre nye landsmenn i liten grad deltar i dugnaden for bedre miljø. Utviklingen går dessverre i feil retning til tross for initiativer som ”Sammen for Holmlia”.

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 23
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]