annonse
annonse

En tilsynelatende velorganisert forsamling på rundt 300 personer samlet seg til antivold markering på Holmlia i kveld. Flertallet var etnisk norske Holmlia beboere og flere undret seg over den skjeve representasjonen mellom ulike folkegrupper. Vi befinner oss i Norges mest innvandrertette bydel, hvorfor er nærmere 90 prosent av de fremmøtte etniske nordmenn?

Vi fikk høre vitnesbyrd om fortvilelse over vold og utenforskap i bydelen, allikevel kom kjærligheten til Holmlia sterkt til uttrykk i de mange appellene, ikke minst unge Amanda Anvar vekket begeistring med sin ektefølte tale. Natteravnene var representert ved Johan Hake som i direkte ordelag beskrev en svært alvorlig situasjon. Sinnet over de meningsløse voldshandlingene kom sterkt til uttrykk.

annonse

Arrangørene Audun Westad, Natteravnenes Johan Hake, Unge Holmlianere representert ved Amand Anvar og Dara Goldar bidro sterkt til et optimalt arrangement. Også SVs Kari Elisabeth Kaski og Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam holdt appeller.

Sterkest inntrykk gjorde allikevel unge Amanda Anvar.

Natteravnenes Johan Hake holder appell under markeringen.

For undertegnede som bodde på Holmlia inntil for 14 år siden var det nok leit å konstatere at våre nye landsmenn i liten grad deltar i dugnaden for bedre miljø. Utviklingen går dessverre i feil retning til tross for initiativer som ”Sammen for Holmlia”.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon