Illustrasjonsfoto: AP Photo/Matt Rourke, File
annonse
annonse

I Facebook-gruppen “Av utlendinger for utlendinger” har rasistiske utalelser økt i takt med antall gruppemedlemmer. Admin tar sjeldent tak i noe og det går til tider hardt utover nordmenn.

Hudfarge og religion er diskutert daglig der inne, og det er tydlig at jeg er søppel, er blitt “for norsk” eller “tror at jeg er akseptert av nordmenn”. Det er ekstremt ordbruk der inne, mye hat og hets. Homohat, jødehat, hat mot norske jenter og et ekstremt kvinnesyn.

Jeg har lest utalelser der det forsvares æresdrap, voldtekt og vold mot damer. Jeg leser forsvar av terror. Det har i det siste vært stort fokus på Israel og Palestina, og også Tyrkia og Kurdistan. Kommentarene er så stygge at det kan være ekkelt å lese.

annonse

Jævla nordmann, potet, wannabe, blendahvit, norskehora. Dette og lignenede utalelser blir du ustatt for om du skriver du vil bo i Norge eller er takknemlig for landet vi bor i. Man må for Guds skyld ikke finne på å si noe slikt

Jeg ble hengt ut i gruppen. Det de skriver viser hvor drøy rasismen er der inne. “Svarting leker hvit”, “homo”, “sviker”, “en fargeblind svarting som trur han er hvit”, “leker rik”, “trur han er norsk”, “ape som spiser stein prøver å leke noe”.

Det har kommer noen norske medlemmer inn i “Av utlendinger for utlendinger”. De får virkelig gjennomgå. Det er en gruppe der det er kult å disse systemet, le av politikere, tråkke på integrering og hylle de som står imot Norge. Det gjelder så klart ikke alle der inne, men det er ofte en aggressiv og stygg tone.

Invandrere beskylder Frp-ere for rasisme og kaller Fremskrittspartiet et innvandringsfiendtlig parti. De snakker ned Sylvi Listhaug med uttalelser som gjør at man skulle tro at hun var et monster, noe jeg kan bekrefte at hun er langt ifra å være. Nå må jeg tørre å være ærlig og si at noen innvandrere ikke oppfører seg som normale mennesker. Jeg kan bekrefte det fordi jeg over en lang periode av mitt opphold i Norge har vært i innvandrervennegjenger som jeg tok avstand fra etter jeg ble medlem i FpU. Denne avgjørelsen var noe jeg selv tok da jeg begynte å se realiteten.

Og realiten er at innvandrere skaper hat mot seg selv, og det gjør vi gjennom måten vi oppfører oss. For eksempel når vi lager bråk med de vi er uvenner med, kaller nordmenn for pingler og homser, og norske jenter for horer dersom de går lettkledde om sommeren, noe jeg nå mener er helt normalt. Av og til så henger jeg med noen av mine gamle venner, og når jeg ser måten de oppfører seg på, prøver jeg å få dem til å skjønne at det er galt. Da får jeg stadig høre at jeg har blitt ”norsk”. Det er for så vidt ikke så ille for meg å høre det, fordi jeg tar det som en poisitiv forandring i meg, men det verste de gir meg som svar er “bror, vi er utlendingene, vi må leve et liv med action og ikke det kjedlig norske liv”. Ationlivet deres er å slåss med folk ute på byen, krangle med dørvakter, rakke ned på andre og ødelegge andres eindeler. Tallet på Frps velgere øker hver eneste da dag, og jeg må bare gjøre det klart, at det ikke har noe med rasisme å gjøre. Nordmene har begynt å gå ut av det naive skapet for å se realitetene, og de ser også at Fremskrittpartiet er det eneste parti som har baller og handlekraft til å hindre at det som skjer rundt i Europa eller nabolandet Sverige kommer til Norge. Det ville ha vært en katastrofe for landet.

(Dette innlegget er tidligere publiser i Tønsberg blad, og er gjengitt her med forfatterens tillatelse.)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon