Oslo 20141230. Fint vinterlys over Sognsvann i Oslo. Isen var enkelte steder 20 centimeter tjukk og dermed var det fritt frem for lek. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
annonse
annonse

En kvinne ble lørdag formiddag forsøkt dratt inn i en varebil av to menn, da hun jogget ved Sognsvann i Oslo lørdag. Politiet søker etter mennene.

Kvinnen klarte å rive seg løs, og er fysisk uskadd etter hendelsen som skjedde rundt klokken 10.20. Gjerningspersonene beskrives som to menn med mørke, tykke bobleklær. Ansiktene var muligens dekket med skjerf eller lignende. Bilen var en rusten hvit vare- eller kassebil.

– Vi er i kontakt med kvinnen, og skal sikre klær og se etter spor av DNA, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til VG.

annonse

– Vi er veldig interesserte i vitneobservasjoner, om noen har lagt merke til en hvit varebil eller kassebil. Vi vil også sjekke om overvåkingskameraer i området har plukket opp noe, sier han videre.

Hendelsen skjedde innerst på parkeringsplassen ved Sognsvann, som er et populært friluftsområde.

(©NTB)

[email protected]

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon