Foto: AP Photo/Olmo Calvo
annonse
annonse

En organisasjon med navnet Secular Solidarity, som får halvparten av sine midler fra franske skattebetalere, har sammen med andre grupper, inklusive den største av lærernes fagforeninger i Frankrike, laget en brosjyre ment for elever i alderen åtte til seksten år.

På tross av at fransk lov forbyr politisk innflytelse i klasserommet, gjør Secular Solidarity og co. ingen forsøk på å skjule sin multikulturelle agenda.

I brosjyren hevdes det at Frankrike er trygt og rikt på grunn av tusenvis av år med “åpne grenser” og at migrasjon er en universell menneskerettighet. Det hevdes til og med at massemigrasjon er selve essensen i menneskeligheten.

annonse

I brosjyren påstås det at franskmenn ikke har noen rett til å sikre landets grenser “fordi nylig forskning viser at vi alle kom fra Afrika”.

– Verden vi lever i i dag, våre land, våre kulturer, våre språk er alle resultater av tusen år med åpne grenser, påstås det i brosjyren.

Videre i propagandamaterialet står det om alderstesting av såkalte mindreårige asylsøkere. I brosjyren indikeres det at dette er en slags forbrytelse mot menneskerettighetene.

annonse

Ifølge Secular Solidarity er disse alderstestene ikke å anbefale, de er “upålitelige” og enda verre, de representerer et angrep på “barnets” fysiske integritet.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon