Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

En rørlegger fant en død mann i en kjeller i en boligblokk i Trondheim tirsdag ettermiddag. Mannen skal ha vært delvis avkledd. Politiet har ingen mistenkte.

Mannen er fortsatt ikke identifisert. Han vil bli obdusert i løpet av kvelden, opplyser politiet i Trøndelag i en pressemelding.

Den døde mannen ble funnet i forbindelse med utbedring av feil på vannsystemet i blokka.

annonse

– Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall, sier politiets innsatsleder på stedet, Thor Inge Aas, til Adresseavisen.

Ifølge avisen ble mannen funnet av en rørlegger som lette etter en lekkasje. Han tilkalte da boligblokkas vaktmester, Ragnar Helmersen.

– Rørleggeren så noe i kjelleren som han var usikker på hva var. Han trodde det var en dukke og ville ikke være der, sier Helmersen, som varslet politiet om funnet.

annonse

Helmersen opplyser at han har sett mannen i området tidligere.

Politiet fikk melding om funnet i boligblokken i Midtbyen i Trondheim sentrum rundt klokken 14.50. Ifølge TV 2 var den døde mannen delvis avkledd da han ble funnet.

Politiet er sparsomme med opplysninger i saken.

– Vi er tidlig i etterforskningen og har ikke mer informasjon vi kan gå ut med nå, sier operasjonsleder Solfrid Legdheim hos politiet i Trøndelag til NTB.

Krimteknikere sperret av kjelleren og jobbet på stedet tirsdag kveld.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon