Pyeongchang, Sør-Korea 20180221. Håvard Bøkko, Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen blir olympiske mestre for Norge i finalen mot Sør-Korea på skøyter lagtempo i Gangneung Oval under vinter-OL i Pyeongchang. Her sammen med fjerdemann på laget Sindre Henriksen, og trenerne Edel Therese Høiseth (bak t.v.) og Sondre Skarli. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.