German Chancellor Angela Merkel ponders during a press conference of the Christian Democratic Union CDU in Berlin, Germany, Monday, Sept. 25, 2017, the day after the German parliament election. (AP Photo/Markus Schreiber)
annonse
annonse

Både CDU og SPD gjorde det katastrofalt dårlig ved forbundsdagsvalget i slutten av september 2017. Martin Schulz i SPD sverget den gangen at hans parti ikke ville inngå en ny “selvmordspakt” med Merkel. Men i ren desperasjon har kristeligdemokratene og sosialdemokratene inngått en ny storkoalisjon. Mange mener at Tysklands skjebne nå vil bli som Frankrikes, der de tradisjonelle partiene brått smuldrer bort.

Angela Merkel er den europeiske regjeringssjefen som har sittet lengst. Hun betrakter seg selv som Europas mektigste politiker og fremstår som selve symbolet på EU og Euroen. I denne posisjonen var hun skyld i den såkalte “flyktningkrisen” i 2015, da hun åpnet grensene for over en million innvandrere, de fleste var muslimske menn.

Den dramatiske og kaotiske situasjonen var EU-skapt. Merkel tok en politisk avgjørelse som skulle få katastrofale konsekvenser for hele Europa, og som skulle endre maktforholdet dramatisk mellom demokrati og en totalitær ideologi – islam.

annonse

“Angela Merkels karriere er en gåte”. Fremdeles er dette et hett tema i Tyskland. Hvem var denne østtyskeren som energisk forsøkte å slette sin fortid i DDR. Forbundskansler Helmut Kohl rekrutterte “Das Mädchen”, som han kalte henne, som sin protesjé etter Murens fall og banet vei for henne som partileder i CDU, og senere som forbundskansler.

Gravende journalister finner stadig mer om Angelika Merkels mørke fortid i DDR. Den unge Angela Merkel forekommer på flere filmbiter som har dukket opp, også på you tube, alt i situasjoner som er pro kommunismen. Hun var en lojal støttespiller og tilhenger av Erich Honecker og hans hensynsløse diktatur.

Propagandaprinsesse?

annonse

Angela Merkel var medlem i kommunistpartiets ungdomsorganisasjon FDJ (Freie Deutsche Jugend). Organisasjonen hadde over to millioner medlemmer og ble betraktet som det styrende partiet SEDs viktigste instrument for oppdragelse av DDR-ungdommen og de unges førmilitære skolering.  FDJ ble grunnlagt i 1946 av Erich Honecker etter sovjetisk forbilde der systematisk indoktrinering var det sentrale. Merkel har i ettertid selv fortalt at hun kun stelte med kulturoppgaver og teaterbilletter. Nå hevder flere at hun i virkeligheten ledet seksjonen for agitasjon og propaganda, der alt handlet om ideologien, dvs. marxismen-leninismen.

I sin dokumentariske bok “Das erste leben der Angela M.” (Piper Verlag), av journalistene Ralf Georg Reuth (Die Welt) og Günter Lachmann (Bild), hevder forfatterne at det bevisst er jukset med informasjon for å skjule Angela Merkels aktive engasjement under DDR-regimet:

– Det er en ren bløff at Angela Merkel kom inn som nybegynner i politikken sent høsten 1990, slik hun selv har fortalt om sin karriere.

– Vi kan dokumentere at Angela Merkel var tett knyttet til DDR-systemet, langt mer enn hva som hittil har vært kjent.

– Frem til Murens fall kjempet hun ikke for en gjenforening av Tyskland, men for et fortsatt selvstendig DDR.

Ingen som ikke hadde sverget evig lojalitet til statssjefen Erich Honecker og den totalitære “bonde og arbeiderstaten” fikk privilegier. I boken avsløres også at Merkel var en så kalt “Reisekader”. Det innebar at hun kunne reise utenlands. Bare de mest betrodde og lojale i kommunistpartiet kunne bli “Reisekader”. Forfatteren Jens Niederhut har beskrevet dette fenomenet grundig i sin bok “Die Reisekader: Auswahl und Disziplinierung einer privilegierten Minderheit in der DDR “(Leipzig 2005).

annonse

Den fulle sannheten om Angela Merkel får vi kanskje aldri vite ettersom den østtyske sikkerhetstjenesten Stasi ødela alle dokumenter fra FDJ. Reuth og Lachmann skal imidlertid ha funnet en rekke hemmelige dokumenter som angivelig skal avsløre mer om Angela Merkels hemmelige fortid. Disse dokumentene er oppbevart av private etter Murens fall, og er hittil ukjent for offentligheten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon