Foto: Resett
annonse
annonse

Hva foregår i kulissene hos Resett? Hvem er Helge Lurås? Du får ikke alle svar i denne videoen, men et blikk bak fasaden kan vi by på. ”Resett: Briefing” er en livlig diskusjon mellom Helge Lurås og Christofer Owe. Sistnevnte er bekymret for sikkerheten etter smertefulle erfaringer på flerkulturelle Holmlia.

Men det går ikke helt som vi ønsker. Lar dette seg diskutere uten filter? Lurås virker utilpass med kameraene.

Vi møter oss selv i døren, vi ønsker åpenhet, men det blir for mye. Hvorfor?

annonse

– Vi risikerer å gi enkelte noen ordentlig dårlige idéer.

Redaktørens argument er udiskutabelt: det finnes mennesker som er en risiko. Sånn er det, dessverre. Derfor forsvinner mesteparten av scenen om sikkerhet i klipperommet. Men vi er altså svært opptatt av sikkerhet.

Som kjent er Lurås en heroisk mann og undertegnede regnes ikke som en tøffel. Det er ikke egen sikkerhet vi er mest bekymret for, dette handler mest om Resetts kvinnelige skribenter. I det hele tatt er Resett opptatt av kvinners gjøren og laden, og Grande-sakens konsekvenser og muligheter er i høyeste grad et interessant tema, og det ble ikke klippet. God fornøyelse.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon