Foto: Resett
Del saken
 • 169
 •  
 •  
 •  
 •  

Hva foregår i kulissene hos Resett? Hvem er Helge Lurås? Du får ikke alle svar i denne videoen, men et blikk bak fasaden kan vi by på. ”Resett: Briefing” er en livlig diskusjon mellom Helge Lurås og Christofer Owe. Sistnevnte er bekymret for sikkerheten etter smertefulle erfaringer på flerkulturelle Holmlia.

Men det går ikke helt som vi ønsker. Lar dette seg diskutere uten filter? Lurås virker utilpass med kameraene.

Vi møter oss selv i døren, vi ønsker åpenhet, men det blir for mye. Hvorfor?

– Vi risikerer å gi enkelte noen ordentlig dårlige idéer.

Redaktørens argument er udiskutabelt: det finnes mennesker som er en risiko. Sånn er det, dessverre. Derfor forsvinner mesteparten av scenen om sikkerhet i klipperommet. Men vi er altså svært opptatt av sikkerhet.

Som kjent er Lurås en heroisk mann og undertegnede regnes ikke som en tøffel. Det er ikke egen sikkerhet vi er mest bekymret for, dette handler mest om Resetts kvinnelige skribenter. I det hele tatt er Resett opptatt av kvinners gjøren og laden, og Grande-sakens konsekvenser og muligheter er i høyeste grad et interessant tema, og det ble ikke klippet. God fornøyelse.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 169
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]