Foto: Resett
annonse

Hva foregår i kulissene hos Resett? Hvem er Helge Lurås? Du får ikke alle svar i denne videoen, men et blikk bak fasaden kan vi by på. ”Resett: Briefing” er en livlig diskusjon mellom Helge Lurås og Christofer Owe. Sistnevnte er bekymret for sikkerheten etter smertefulle erfaringer på flerkulturelle Holmlia.

annonse

Men det går ikke helt som vi ønsker. Lar dette seg diskutere uten filter? Lurås virker utilpass med kameraene.

annonse

Vi møter oss selv i døren, vi ønsker åpenhet, men det blir for mye. Hvorfor?

– Vi risikerer å gi enkelte noen ordentlig dårlige idéer.

annonse
annonse

Redaktørens argument er udiskutabelt: det finnes mennesker som er en risiko. Sånn er det, dessverre. Derfor forsvinner mesteparten av scenen om sikkerhet i klipperommet. Men vi er altså svært opptatt av sikkerhet.

Som kjent er Lurås en heroisk mann og undertegnede regnes ikke som en tøffel. Det er ikke egen sikkerhet vi er mest bekymret for, dette handler mest om Resetts kvinnelige skribenter. I det hele tatt er Resett opptatt av kvinners gjøren og laden, og Grande-sakens konsekvenser og muligheter er i høyeste grad et interessant tema, og det ble ikke klippet. God fornøyelse.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.