Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
annonse

Cristiano Ronaldo scoret to mål som kaptein da Real Madrid vant 4-0 mot Alavés lørdag. Superstjernen er én scoring unna å runde 300 La Liga-mål.

annonse
annonse

Real Madrids kaptein for anledningen, siden Sergio Ramos var ute med karantene, jaktet sitt 300. seriemål i spansk fotball. Nå er han nesten der etter lørdagens forestilling.

annonse

Ronaldo ga Real Madrid ledelsen etter å ha banket ballen ned i hjørnet med venstreslegga like før pause. Deretter la han på til 3-0 etter en drøy time spilt. Lucas Vázquez holdt på ballen inne i 16-meteren, og kapteinen fosset inn i feltet og scoret på en berøring.

Omdiskuterte Gareth Bale ga Real Madrid en drømmestart på andre omgang da han var fremst på en kontring like etter avspark og bredsidet inn 2-1.

annonse
annonse
Ga fra seg straffespark

Waliseren har blitt ryktet bort fra Real Madrid, og ifølge Marca står han på listen over spillere som skal bli solgt i sommer. Men den tidligere Tottenham-spilleren gjorde seg ikke bort fra start lørdag.

28-åringen skaffet også hjemmelaget et straffespark på tampen. Ronaldo er normalt straffetaker for Real Madrid, men ga seg fra sjansen til å få sitt 300. la Liga-mål. I stedet var det Karim Benzema som fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Satser på mesterligaen

Lørdagens seier var Real Madrids fjerde på rad. Til tross for de seneste resultatene har ikke Real Madrid vært til å kjenne igjen i hjemlig liga.

Den regjerende mesteren er elleve poeng etter serieleder Barcelona på en tredjeplass, men erkefienden kan skaffe seg en 14 poengs luke med seier mot Girona senere lørdag. Real Madrid er derfor nødt til å satse på suksess i mesterligaen.

Paris Saint-Germain venter i starten av mars til returoppgjør i åttedelsfinalen. Ronaldo og co. vant 3-1 i første kamp på hjemmebane.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.