Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Del saken
  •  
  •  
  •  

Cristiano Ronaldo scoret to mål som kaptein da Real Madrid vant 4-0 mot Alavés lørdag. Superstjernen er én scoring unna å runde 300 La Liga-mål.

Real Madrids kaptein for anledningen, siden Sergio Ramos var ute med karantene, jaktet sitt 300. seriemål i spansk fotball. Nå er han nesten der etter lørdagens forestilling.

Ronaldo ga Real Madrid ledelsen etter å ha banket ballen ned i hjørnet med venstreslegga like før pause. Deretter la han på til 3-0 etter en drøy time spilt. Lucas Vázquez holdt på ballen inne i 16-meteren, og kapteinen fosset inn i feltet og scoret på en berøring.

Omdiskuterte Gareth Bale ga Real Madrid en drømmestart på andre omgang da han var fremst på en kontring like etter avspark og bredsidet inn 2-1.

Ga fra seg straffespark

Waliseren har blitt ryktet bort fra Real Madrid, og ifølge Marca står han på listen over spillere som skal bli solgt i sommer. Men den tidligere Tottenham-spilleren gjorde seg ikke bort fra start lørdag.

28-åringen skaffet også hjemmelaget et straffespark på tampen. Ronaldo er normalt straffetaker for Real Madrid, men ga seg fra sjansen til å få sitt 300. la Liga-mål. I stedet var det Karim Benzema som fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Satser på mesterligaen

Lørdagens seier var Real Madrids fjerde på rad. Til tross for de seneste resultatene har ikke Real Madrid vært til å kjenne igjen i hjemlig liga.

Den regjerende mesteren er elleve poeng etter serieleder Barcelona på en tredjeplass, men erkefienden kan skaffe seg en 14 poengs luke med seier mot Girona senere lørdag. Real Madrid er derfor nødt til å satse på suksess i mesterligaen.

Paris Saint-Germain venter i starten av mars til returoppgjør i åttedelsfinalen. Ronaldo og co. vant 3-1 i første kamp på hjemmebane.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]