Luftambulansens helikopter i lufta. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En bilfører blir fløyet til sykehus etter en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på riksvei 4 sør for Harestua i Oppland.

Meldingen om ulykken kom klokka 14.50 søndag, opplyser Innlandet politidistrikt.

Ifølge politiet er vogntogsjåføren trolig uskadd, mens føreren av personbilen vurderes som alvorlig skadd. Sistnevnte hentes av luftambulanse.

annonse

Veien er sperret på ulykkesstedet, og det er omkjøring via fylkesvei 16 på Østsiden av Harestuvannet, melder Statens vegvesen.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]