Test 2 fra Scanpix
annonse

NRK, NTB og mange papiraviser har i den senere tid hylt over seg da sønnavinden tok med seg litt temperert golfstrømluft nordover forbi Svalbard og til Nordspissen av Grønland. Vi fikk beskjed om at nå smelter isen enda raskere enn før.

Etter et par dager snudde vinden. Da falt selvsagt temperaturen til sitt normale nivå igjen. Var det noen media som fikk dette med seg?

I skrivende stund (04.03.2018 kl. 11.00) er temperaturen på nordspissen av Grønland -25 grader, på Svalbard er det -13 til -15 grader og på Nordpolen -30 grader. I USA er det bitende kald både i øst og vest. Store deler av Europa er også rammet av en kuldebølge, og Russland har heller ikke gått fri, med -25 til -30 grader i store deler av Sibir. Det kan også nevnes at høsten på den sydlige halvkule ikke er spesiell mild i Antarktis. På sydpolen måler man -42 grader i øyeblikket.

annonse

Alt er ved det normale.

Kilde:

Earth Nullschool

 

Annonser
  • 533
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]