Russlands president Vladimir Putin fortalte om sine nyeste våpen under sin årlige tale om rikets tilstand. Foto: Alexander Zemlianichenko / AP / NTB scanpix
annonse

– Russland utleverer ikke sine borgere, sa Putin til amerikanske NBC news søndag og refererte til landets grunnlov som forbyr utlevering av russiske statsborgere til andre stater.

Putin påpekte derimot overfor kanalen at de 13 russerne verken representerer den russiske stat eller russiske myndigheter. Presidenten fortalte at han har ingen anelse om hva de har drevet med, eller motivene for det de angivelig skal ha gjort.

Presidenten fortalte at Moskva er beredt til å undersøke saken hvis amerikanske myndigheter vil dele sitt etterforskningsmateriale med dem.

annonse

I et 37 siders langt tiltaledokument, utarbeidet av spesialetterforsker Robert Mueller, hevdes det at russiske aktører benyttet falske sosiale medier-profiler til å manipulere den amerikanske valget i 2016.

NTB-AP

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]