In this image made from video provided Wednesday, Feb. 28, 2018, people gather a landslide area following Monday's earthquake in Mendi, Papua New Guinea. A powerful earthquake two days ago killed more than a dozen of people, injured dozens and brought work to a halt at four oil and gas fields in a remote Papua New Guinea region, the local governor said Wednesday. (Australia Broadcasting Corporation via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det offisielle tallet på døde var lenge 31, men det ble oppjustert mandag. Dødstallet vil trolig fortsette å stige.

Ifølge Den internasjonale Røde Kors-komiteen har 150.000 mennesker behov for nødhjelp, og mange er fortsatt savnet og ligger trolig begravd under jordmassene.

Redningsarbeidet og arbeidet med å få fram nødhjelpsforsyninger går sakte. Mange av de hardest rammede områdene ligger svært utilgjengelig til fordi veiene er ødelagt av jordskred som har blitt utløst av skjelvene. Titusenvis av mennesker mangler mat, rent drikkevann og medisiner.

Det kraftige jordskjelvet med en styrke på 7,5 rammet landet søndag for en uke siden. Siden har det vært mange kraftige etterskjelv.

NTB-TT

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]