Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

To personer med kniv og skytevåpen ranet en pizzakiosk på Grefsen i Oslo mandag kveld.

Politiet meldte om ranet klokka 21.56. Flere patruljer rykket til stedet på Grefsen i Oslo.

– Vi er nettopp kommet fram til stedet. Det er snakk om to gjerningspersoner med våpen, men ingen er kommet fysisk til skade, sier operasjonsleder Marita Aune til NTB.

annonse

Ingen er pågrepet for ranet.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]