Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En mann ble lettere skadd i en knivstikking på Ellingsrud i Oslo tirsdag kveld. Gjerningspersonene er ikke pågrepet.

Mannen ble knivstukket i halsen ved Ellingsrud senter rundt klokken 21 tirsdag kveld. Han ble behandlet av ambulansepersonell på stedet før han ble sendt til sykehuset, opplyser Oslo-politiet på Twitter.

Politiet letter etter to gjerningspersoner i området, men har foreløpig ikke pågrepet noen for hendelsen.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]