Britain's Foreign Secretary Boris Johnson leaves 10 Downing street on central London on March 6, 2018 after the weekly meeting of the Cabinet. / AFP PHOTO / Niklas HALLEN
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Johnson bekreftet i Parlamentet tirsdag at det var den russiske eksspionen Sergej Skripal og datteren Julia Skripal som ble funnet bevisstløse på en benk ved et kjøpesenter i Salisbury søndag, i kritisk tilstand etter å ha fått i seg et ukjent stoff.

– Skulle det komme fram bevis som indikerer at en statsmakt er ansvarlig, så vil den britiske regjeringen svare på passende og kraftfullt vis, sa Johnson.

NTB-AFP

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]