Oslo 20110906. Tove Bjørgaas er i Oslo for å promotere sin bok "Forandring og frykt - Barack Obamas USA". Foto: Morten Holm / NTB scanpix
Del saken
  • 852
  •  
  •  

Tove Bjørgaas har jobbet som USA-korrespondent for NRK siden 2014. Hun dekket det Amerikanske valget og fikk mye kritikk på sosiale medier for å ikke være objektiv.

Bjørgaas har ikke lagt skjul på at hun er kritisk til Trump og har ved flere anledninger på sosiale medier vist sin misnøye med den Amerikanske presidenten samtidig som hun har hyllet Hillary Clinton.

På valgnatten 8.november 2016 ble mange nordmenn vitne til at Tove Bjørgaas ble målløs og fortvilet da hun rapporterte direkte fra Hillarys valgvake.

Et skjermbilde av Bjørgaas da Trump vant Florida har blitt hyppig delt på sosiale medier.

 

NRK melder nå at Tove Bjørgaas slutter og blir erstattet av Veronica Westhrin.

Om vi får en mer balansert og rettferdig dekning av President Trump i USA gjenstår å se. Men etter å ha lest denne tweeten fra Westhrin like etter Trump-seieren er det lite som tyder på det.

– Trump vinner. Cohen dør. Tilfeldig? Neppe, skrev den nye USA-korrespondenten tre dager etter valget i 2016.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 852
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]