Hønefoss 20170721. Politiadvokat Per Thomas Omholt ved Nordre Buskerud politidistrikt og bistandsadvokat Gunn Iren Midtbø under fredagens fengslingsmøte i Ringerike tingrett etter tirsdagens drap Flå. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

25-åringen som er tiltalt for å ha drept Alexandra Nilssen (21) på en hytte i Flå, bør dømmes til 13 års fengsel, mener aktor.

Aktoratet la i Hallingdal tingrett også ned påstand om at 25-åringen må betale 200.000 kroner til hver av foreldrene til den drepte kvinnen, melder NRK.

25-åringen har erkjent at han drepte samboeren i en hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune i Hallingdal 18. juli i fjor. Kvinnen døde av blodtap etter å ha blitt knivstukket 21 ganger.

Den tiltalte mannen har i avhør og i retten ikke oppgitt noe motiv. Han sier at han ikke husker selve drapet.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]