Officers stand at the underground stop Nestroyplatz when police is on the hunt for an attacker after several people have been injured in a knife attack on the streets of Vienna, Austria, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
annonse

En mann skal ha gått til angrep på vilkårlige fotgjengere i nærheten av den kjente Praterparken onsdag kveld.

Omfanget er uklart, men flere medier melder at minst tre personer skal ha blitt alvorlig skadd. Gjerningsmannen er på frifot.

Politiet kan ikke si noen om motivet for knivstikkingen.

annonse

NTB-AP

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]