Therese Johaug. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det ligger an til mediehysteri når Therese Johaug gjør sitt comeback, men apparatet rundt skistjernen har ikke lagt noen plan om hvordan det skal skje.

Johaug vil først være tilbake i konkurranse på Beitostølen i november. Det bekrefter Johaugs manager Jørn Ernst til NTB onsdag.

Før den tid vil Johaug bli å finne på Skarverennet 21. april, men da i regi av en av sine sponsorer og ikke i eliteklassen.

– Det har egentlig vært bestemt lenge at hun ikke skal gå noen konkurranser før neste sesong. Det første ordentlige skirennet blir på Beitostølen, sier Ernst.

Ingen detaljer

Når Johaug omsider gjør sitt comeback er det ventet fullt trykk rundt den norske langrennsstjernen.

Svært mange journalister fra inn- og utland tørster etter returen hennes. Johaugs manager bekrefter at de er forberedt på hva som vil komme. Men noen plan for hvordan Johaug «relanseres» er foreløpig ikke lagt.

– Vi har ikke planlagt noen detaljer rundt det, men det kommer til å bli det (kaos), det er det ingen tvil om. Men vi har ikke planlagt noe, om det blir noe pressekonferanse, men det kommer helt sikkert til å bli mye fokus på det uansett når det blir.

– Men dere er forberedt på at det blir et slags hysteri?

– Ja, det er vi forberedt på.

Utestengt

Johaug ble utestengt i 18 måneder etter en positiv dopingprøve. Hun gikk glipp av VM Lahti og årets OL. Fra og med 17. februar var hun formelt sett en del av landslaget igjen.

Om to måneder kan hun konkurrere igjen. Da er dommen fra Idrettens Voldgiftsrett (CAS) sonet.

Johaugs suspensjon løper til 17. april.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]