Del saken
  • 2.2K
  •  
  •  

Ung.no beskriver seg selv som «det offentliges informasjonskanal for ungdom». De gir informasjon om rettigheter, muligheter og plikter.

De har også en spørsmål og svar tjeneste hvor unge mennesker kan sende inn spørsmål anonymt.

En ung gutt på 14 har nylig sendt inn et spørsmål der han forteller om en gutt fra Syria som ønsker å drepe han.

– Jeg liker ikke invandrere (muslimer) eks fra syria. Jeg har en gutt i klassen som kommer fra syria, han er veldig voldelig og kan si truende til som jeg vil drepe deg og noe om Allah jeg ikke forstår vi har også to jenter på trinnet, de er veldig irriterende i valg fag i fysak hvor de ikke gjør en innsats når jeg er eks på lag med de som fører Til at jeg får dårlig karakter hva bør jeg gjøre, spør den unge gutten.

Skjermdump

Ung.no svarer at han må ta kontakt med helsesøster på skolen, men at han må passe seg for å ikke bli sett på som rasistisk.

– Det er leit å høre at du har opplevd vanskelige ting på skolen! Det er skolen sin jobb å passe på at alle elevene har det bra, og at ingen opplever vold eller trusler. Det er også viktig at du får støtte til å takle dine følelser og tanker om innvandrere, slik at du ikke blir redd for en hel gruppe mennesker, noe som er rasistisk.

Jeg vil be deg gå til helsesøster i dag og vise hva du har skrevet til meg, slik at du kan få hjelp og støtte, er svaret fra ung.no.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 2.2K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]