Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Den kritikk Resett har vært utsatt for i mange medier finner jeg kvalmende.  Skal det være ytringsfrihet i dette landet må det være rom for alle ytringer, også de man ikke liker.

I aviser jeg leser, og også på Resett sine sider, leser jeg mye jeg ikke er enig i. Men å lese, og ikke minst gjøre et forsøk på å forstå andre sine meninger, er skjerpende for tankevirksomheten.

Så tusen takk for Resett, fra en gammel dame på 74 år. Vi hadde en klok lærer på realskolen som fikk oss til å lese Mein Kampf for å trene oss opp til å vurdere og ikke tro ukritisk på alt som blir skrevet og sagt. Vi var jo født på slutten av krigen, og vokste opp med krigshistorier. I ettertid har jeg forstått at det var en av de viktigste lærdommer jeg har fra skoletiden utenom den eksakte kunnskap man fikk. Kanskje spesielt i disse tider med polerte politikere og liten variasjon i aksepterte meningsytringer.

annonse

Lykke til videre.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]