This photo released on Friday, Feb. 23, 2018 by the Syrian anti-government activist group Ghouta Media Center, which has been authenticated based on its contents and other AP reporting, shows smoke rising after Syrian government airstrikes hit Ghouta, suburb of Damascus, Syria. Syrian government warplanes supported by Russia continued their relentless bombardment of the rebel-controlled eastern suburbs of Damascus for a sixth day Friday, killing five people, opposition activists and a war monitor reported. The death toll from the past week climbed to more than 400. (Ghouta Media Center via AP)
Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]