Illustasjonsbilde. via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT.
annonse

Fire tømmerhoggere ble drept da de utløste en landmine som Boko Haram hadde plassert nær Dikwa, om lag 90 kilometer øst for Borno-delstatens hovedstad Maiduguri, opplyser militslederen Babakura Kolo.

Tre personer ble også drept i et Boko Haram-angrep i Gamboru ved grensen til Kamerun, opplyser militsleder Umar Kachalla.

– De slaktet det første offeret i Kasuwar Shanu-området og tok alt han hadde, før de dro videre til Fulatari-bydelen der de skjøt og drepte to innbyggere, sier han.

annonse

Boko Haram har trappet opp angrepene mot tømmerhoggere den siste tiden. Den ytterliggående islamistgruppen anklager tømmerhoggerne for å være del av et spionnettverk som gir informasjon til hæren og regjeringsvennlig milits i området.

Minst 20.000 mennesker er drept og rundt 2,6 millioner tvunget på flukt som følge av Boko Harams snart ni år lange kamp for en islamsk stat nord i Nigeria.

NTB-AFP

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]