Illustrasjonsfoto: Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Del saken
 • 3.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

En norsksomalisk tjueåring snakker om demokrati og likestilling på en måte som er forståelig for Ola og Kari Nordmann. Denne norske elitens mentalitet er ikke som den var i 1814. Den norske mentaliteten som styrer norske politikere og media har mistet sin tilknytning til Wergelands ånd. Den forstår ikke Hege Storhaugs eller Cemal Knudsen Yucels språk. Den forstår heller ikke tegningene til Thomas Knarvik, eller hva Terje Tvedt, Halvor Tjønn og Halvor Fosli sier. Den forstår ikke forskningen til Inger Lise Lien eller Unni Vikan. Den norske mentaliteten har gått i forråtnelse av for mye velferd, av å sitte på sofaen og heie på sine helter og se på de eksotiske hijabkledde programlederne.

I over 30 år de har snakket om mulitikulturalisme. De er så arrogante at de klarer ikke å si at de har tatt feil, at det er på tide å snu. Den norske mentaliteten stinker av potetgull og billig øl, som snart blir forbudt å kjøpe av hensyn til muslimer. Den norske mentaliteten har råtnet fordi Norge har blitt til «lille Karachi», eller «det beste land for muslimer å bo i» som Basim Ghozlan sa.

Nå det er på tide å kaste den over 200 år gamle norske grunnloven. Alt er for gammelt. Vi trenger en norske grunnlov som passer for denne likestillingen som de hijabkledde jentene i offentligheten fremstiller. Den norske kulturen som er basert på den barmhjertige Jesus er for gammel, vi bytter den med «Norsk Islam». Diktene til Arnulf Øverland er helt gammeldags, Wergeland også, og Erik Bye.

Hvordan kan Wergeland be Rahila om å kaste sløret og bli en av oss: dette er helt islamofobisk. Rahila er så eksotisk. Kari’ene må snart lære seg å bruke hijaben for å bli ærbare, for ikke å bli voldtatt. De gamle kulturheltene er avleggs og uforståelige for den norske elitementaliteten. Vi skal lese dikt av en norsksomalisk 20-åring under Torp-programmet på hijabkanalen. Hun snakker med hat mot hvite menn, hun hater hvite menn, hun snakker grovt, vulgært og forståelig. Hun hater hvite menn, og hvite menn elsker henne. For hun bekrefter deres selvforakt for seg selv og sin kultur.

Lille Karachi trenger ikke antropologer som Fredrik Bart eller Inger Lise Lien. Vi har forskeren Bushra og vi har ordførerkandidaten Shoaib Sultan. Vi har hundrevis med hijabkledde damer og skjeggete menn som kan forsvare «norske verdier» på en moderne måte som passer for Norge i dag. Fordi Norge har blitt lille Karachi.

I det muslimske lille Karachi er det ikke plass for modernitet. Det er bare plass for islam, og muslimer tåler ikke vantro. Jeg blir kvalm av norske feminister og den norske eliten som styrer media, politikken og tankene til Ola og Kari. Den norske mentaliteten passer for den nåværende Lille Karachi (Norge) i dag. Bergen-prisen, jente-prisen, Zola-prisen, Oslo-borger, Årets Bodøværing og Fritt ord-prisen passer absolutt for de hijabkledde jentene, fordi Norge er ikke lenger norsk. Norge har blitt svart, som den hellige fargen for muslimer. Som fargen på den lange burkaen til prisvinneren på Torps program.

En jente som sier «hijaben er for å få nærhet til Gud» fortjener å få Zola-prisen fra eliten, fra norske feminister, fordi de to siste nevnte ikke forstår hensikten med hijab. Kvinnene må dekke seg, ikke for seg selv eller sin nærhet til Gud, men de må dekke seg fordi de ikke skal forstyrre mannens nærhet til Gud. Fordi i religionens bilder ble kvinnen ble skapt for å tilfredsstille mannen. Fordi mannen kjedet seg i paradiset. Gud skapte kvinnen som en underholdning for mannen, og ikke bare det: Han skapte kvinnen fra mannens ribbein, og ikke av jord. Fordi hun skal være avhengig av mannen.

Og når kvinnen kommer til paradiset, er det ikke noe godt som venter på henne. Hun skal hver eneste dag bli jomfru for å gi nytelse til en jihadist. Så tenk deg hvor mye vondt denne kvinnen må tåle hver dag under denne hellige voldtekten, til hun til slutt under blodmangel ikke klarer å reise seg.

Kjære Ola og Kari, jeg forstår at jeg snakker i et språk som er umulig å forstå for dere. Dere har reduserte deres verden til Lille Karachi verden, og der styrer blasfemiloven. Bare kom dere ut av sofaen, kom ut av rusen fra Marit Bjørgen, og kast den 200 år gamle grunnloven deres. Dere trenger en grunnlov som passer for Lille Karachi. Grunnloven deres må ikke skrives med fine, intellektuelle ord. Den skal skrives med ordbruken til de pakistanske gjengene som eier mesteparten av bydelene i Oslo. Det må skrives med en tjueårings språk, ungdommelig, litt amerikanske banneord, er ikke det fint? Passer for dagens Norge.

Gratulerer jenter! Hijaben vant!

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 3.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]