OSLO 20080226: Sparegris. Penger. Pengesekk. Penger på avveie. Sparing. Bruk av penger. Økonomi. Sløsing. Økonomistyring. Lyseblå. Trist. Sparebøsse. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
Del saken
 • 230
 •  
 •  
 •  
 •  

Mitt navn er Isabell Dahl og er en 37 år gammel lærerinne som bor og studerer i Bergen. Jeg henvender meg til alle interesserte borgere i Norge som er bekymret for vår fremtid og selvråderett. Saken gjelder «Norsk tilslutning til EUs energibyrå, ACER,» som behandles av Stortinget den 22. mars.

EUs tredje energipakke er en viktig sak som vekker både engasjement og bekymring hos nordmenn. Fordi denne saken er både kontroversiell, og ikke minst teknisk og politisk krevende, er det essensielt å fange opp og kanalisere meningen til befolkningen på en nyansert, men tydelig måte.

Min oppfatning er at det er fullt mulig å få til dette spesielt fordi engasjementet er stort og det stiger stadig. I denne forbindelse ønsker jeg å samle finansiell støtte for å få gjennomført en meningsmåling/undersøkelse uten noen form for politisk bias. Jeg har allerede innhentet tilbud fra kompetente institutter. Det samlede behovet er ca. 20 – 50 000 kroner.

Håper at dere lesere kan hjelpe til med prosjektet og være med å gi det norske folket en tydelig stemme i denne saken.

Vi trenger bekreftelse helst allerede i dag! Avstemningen er om 14 dager.

Jeg har etablert en egen bankkonto for dette formålet
Kontonummeret: 3910 61 02582
Det er mulig å sende støtte via Vipps til telefonnummer 466 42 450

For mer informasjon kontakt meg på
[email protected]
Med vennlig hilsen
Isabell Dahl, 466 42 450

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 230
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]