Illustrasjonsbilde. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
annonse

Mitt navn er Isabell Dahl og er en 37 år gammel lærerinne som bor og studerer i Bergen. Jeg henvender meg til alle interesserte borgere i Norge som er bekymret for vår fremtid og selvråderett. Saken gjelder «Norsk tilslutning til EUs energibyrå, ACER,» som behandles av Stortinget den 22. mars.

annonse

EUs tredje energipakke er en viktig sak som vekker både engasjement og bekymring hos nordmenn. Fordi denne saken er både kontroversiell, og ikke minst teknisk og politisk krevende, er det essensielt å fange opp og kanalisere meningen til befolkningen på en nyansert, men tydelig måte.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Min oppfatning er at det er fullt mulig å få til dette spesielt fordi engasjementet er stort og det stiger stadig. I denne forbindelse ønsker jeg å samle finansiell støtte for å få gjennomført en meningsmåling/undersøkelse uten noen form for politisk bias. Jeg har allerede innhentet tilbud fra kompetente institutter. Det samlede behovet er ca. 20 – 50 000 kroner.

Håper at dere lesere kan hjelpe til med prosjektet og være med å gi det norske folket en tydelig stemme i denne saken.

annonse
Reklame

Vi trenger bekreftelse helst allerede i dag! Avstemningen er om 14 dager.

Jeg har etablert en egen bankkonto for dette formålet
Kontonummeret: 3910 61 02582
Det er mulig å sende støtte via Vipps til telefonnummer 466 42 450

For mer informasjon kontakt meg på
[email protected]
Med vennlig hilsen
Isabell Dahl, 466 42 450

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.