Illustrasjonsbilde. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
Del

Mitt navn er Isabell Dahl og er en 37 år gammel lærerinne som bor og studerer i Bergen. Jeg henvender meg til alle interesserte borgere i Norge som er bekymret for vår fremtid og selvråderett. Saken gjelder «Norsk tilslutning til EUs energibyrå, ACER,» som behandles av Stortinget den 22. mars.

annonse

EUs tredje energipakke er en viktig sak som vekker både engasjement og bekymring hos nordmenn. Fordi denne saken er både kontroversiell, og ikke minst teknisk og politisk krevende, er det essensielt å fange opp og kanalisere meningen til befolkningen på en nyansert, men tydelig måte.

Min oppfatning er at det er fullt mulig å få til dette spesielt fordi engasjementet er stort og det stiger stadig. I denne forbindelse ønsker jeg å samle finansiell støtte for å få gjennomført en meningsmåling/undersøkelse uten noen form for politisk bias. Jeg har allerede innhentet tilbud fra kompetente institutter. Det samlede behovet er ca. 20 – 50 000 kroner.

Håper at dere lesere kan hjelpe til med prosjektet og være med å gi det norske folket en tydelig stemme i denne saken.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Vi trenger bekreftelse helst allerede i dag! Avstemningen er om 14 dager.

Jeg har etablert en egen bankkonto for dette formålet
Kontonummeret: 3910 61 02582
Det er mulig å sende støtte via Vipps til telefonnummer 466 42 450

For mer informasjon kontakt meg på
[email protected]
Med vennlig hilsen
Isabell Dahl, 466 42 450

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører