Bergen 20120109. Egmont kjøper A-pressens andel i TV 2 for 2,1 milliarder norske kroner. Dermed blir det danske selskapet eneeier i kanalen. Kjetil H. Dale er styremedlen for de ansatte i TV 2s styre. Han sier at de ansatte i TV 2 er innstilt på å leve med de eierne de har og er ikke spesielt bekymret for å få Egmont som eneeier. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
annonse
annonse

Er det opplest og vedtatt at man må være anti-Trump om man jobber i TV2 nyhetskanalen?

Resett har dokumentert at TV2-ansatte bruker arbeidstiden på sosiale medier hvor de hamrer løs mot Donald Trump. Fredrik Græsvik virker besatt og lirer av seg usannheter om den amerikanske presidenten på løpende bånd.

TV2-journalisten har tidligere blitt refset av sin egen nyhetssjef for å ikke være objektiv og nøytral på sosiale medier. Men det har ikke stoppet Græsvik, og han er kanskje mer aktiv i dag enn da han ble refset i 2014.

annonse

Kadafi Zaman er en annen TV2-veteran som har gått i Græsviks fotspor og som følger kanalens anti-Trump agenda.

Davey Wathne som skulle ha sitt fokus på sporten klarer heller ikke dy seg og fyrer løs mot Trump når han får sjansen på Twitter. Wathne har tidligere uttalt i media at han mener Trump er en sjarlatan og en bløffmaker.

Den siste på lista over TV2-journalister som stadig er ute og pirker i Trump er ingen andre enn nyhetsankeret Kjetil H. Dale.

annonse

Dale er som resten av TV2-staben ivrig på Twitter og her er bare noen få av mange twitringer som nyhetsankeret lirer av seg om USAs president.

Dette er kun få av mange Trump-tweets fra Dale den siste tiden og danner et bilde på hvordan kjente TV2-fjes bruker sin kjendisstatus på sosiale medier i sitt forsøk på å henge ut presidenten.

Kanskje de frir til Clinton-foundation?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon