Fly av typen Four Pilatus PC-7 fra den sveitsiske luftfartsstyrken flyr over parlamentsbygningen i Sveits hovedstad Bern, 17. juni 2016. Foto: REUTERS/Ruben Sprich
Del saken
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  

USA har sin Silicon Valley. Nå vil kantonen Zug syd for Zurich etablere en «Crypto Valley» for å fange opp oppstart virksomhet innen blockchain teknologien. Dette er smart og forutseende.

Zug har perfekt beliggenhet, pene omgivelser og lave skatter. Slik blir det business av. Sveits og Zug har alt det Norge ikke har. Sveits er det mest vellykkede landet av alle. Hvorfor? Fordi man har holdt på «small Government» modellen og benytter hyppige folkeavstemminger for å stoppe dumme forslag fra politikere.

Nå ser Zug muligheten innen blockchain og plasserer seg først i køen.

With cryptocurrency “We take control of the central banks away. That will give us the power again.”

“Once you take control of your currency, once you take control of your data, once you take control of your citizenship, that’s when you’re going to have true freedom,” said Bannon.

Kun de som forstår at fiat currency systemet er bygget som et Ponzi scheme og er korrupt kan forstå hvor attraktivt crypto currency systemet er. De fleste tror myndighetene når de hevder kontantløse samfunn innføres for å forhindre kriminalitet. Nesten ingen skjønner at kontantløse samfunn vil tillate staten å innføre negative renter. Mao nok en skatt. Ofrene er skattebetalerne, ikke de kriminelle.

Blockchain teknologien dreier seg om sann frihet. Hverken mer eller mindre. Og det forstår noen kloke mennesker i Zug som vet at dette blir big business.

Hva gjelder fremtidige reguleringer av crypto currencies så vil nok den delen av verden som er utviklet, ca. 1,5 milliarder mennesker, forsøke å hindre utviklingen. På den annen side så er det 6 milliarder mennesker som lever under dårlige vilkår som vil omfavne teknologien, nettopp fordi den lover frihet og fremgang, noe de streber etter.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]