Espen Goffeng: “Religiøs rasisme”, sier Erna. Jeg vet ikke hvor gjennomtenkt den kommentaren var. Men svaret er nei. Neineineinei!!! Og du, Erna, bør ikke bygge oppunder den dynamikken

Statsminister Erna Solberg på besøk i Islamic Cultural Centres moské på Tøyenbekken i Oslo, 24. februar, 2015. Her avbildet med bl.a. Mehtab Afsar fra Islamsk Råd. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix


Publisert: mar 9, 2018 @ 11:09 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.