Halvor Tjønn: Dersom statsministeren i Norge med sitt utspill mot det hun kaller for “religiøs rasisme” forsøkte å verne religioner mot kritikk – noe mange har oppfattet det som – bør hun i aller høyeste grad komme tilbake til offentligheten og utdype hva hun mener

Statsminister Erna Solberg. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix


Publisert: mar 9, 2018 @ 6:18 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.