Göteborg, Sverige 20170930. Demonstranter från Nordiska motståndsrörelsens (NMR) lämnar platsen vid Heden i centrala Göteborg där demonstrationen slutade på lördagen. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix
annonse

Ifølge avisen er det sammenstøt mellom minst to ulike grupperinger på torget, og hundepatruljer bistår politiet i forsøket på å roe gemyttene. De beskriver konfrontasjonen i den svenske hovedstaden som «voldsom».

I forkant av bråket på Sergels plass hadde Ung Vänster, ungdomspartiet til Vänsterpartiet, lagt ut en melding om protest mot Nordiska motståndsrörelsen (NMR) i området.

– Kom til Sergels torg og protester mot NMR sammen med oss. Ikke en millimeter til nazister, het det i innlegget, som ble lagt ut på Instagram tidligere lørdag.

annonse

Også NMR har lagt ut bilder og video av bråket i sentrum av Stockholm.

Foreløpig er det uklart om noen er pågrepet i forbindelse med bråket i Stockholm lørdag.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]