Gardermoen 20160918. Statsminister Erna Solberg (H) kommenterte søndag formiddag for første gang frigivelsen av nordmannen Kjartan Sekkingstad. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 651
 •  
 •  
 •  
 •  

Det begynner så smått å gå opp for velgerne på høyresiden at Høyre er landets mest innvandrervennlige parti. Dette har Høyre arbeidet lenge for. Helt siden EU prosjektets begynnelse. Sammen med de øvrige høyrepartiene fikk de Ap med seg på 80-tallet, og resultatet ble EØS-avtalens bit for bit okkupasjon av Norge.

Høyresidens motivasjon for å delta i EU-prosjektets nedbryting av nasjonale grenser og nasjonale særegne kulturer, er å skape fri flyt for billig arbeidskraft over åpne grenser – uten regulering og begrensning. For å skape aksept for den blanding av etnisitet, kultur og religion det nødvendigvis medfører, ble multikultur en doktrine i EU-prosjektet.

Ved å villede og avspore folket med provoserende debatt om etnisitet, kultur og religion, har de lykkes med å føre folket bak lyset i forhold til den underliggende agenda. I den anledning har Frp vært megafonen som har skjermet den agenda selv Frp har vært del av hele tiden. Nå begynner velgerne på høyresiden så smått å skjønne hvor lurt de har blitt.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 651
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til mo[email protected]