FILE PHOTO: U.S. actor Leonardo DiCaprio looks on prior to speaking on stage during the Paris premiere of the documentary film "Before the Flood" at the Theatre du Chatelet in Paris, France on October 17, 2016. REUTERS/Christophe Archambault/Pool/File Photo
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Den amerikanske filmstjernen Leonardo DiCaprio er med i et israelsk firma som er i ferd med å etablere og utvikle et green-tech beachfront hotell, skriver United for Israel. Det grønnteknologiske hotellet skal bygges nær badebyen Herzliya. DiCaprio, som har markert seg som en fremtredende miljøaktivist, vil bli med i Hagag-gruppen som en partner på hotellet, skriver Jerusalem Post.

“Når vi forsøker å skape en fremtid som tar hensyn til de mest alvorlige effektene av klimaendringer, trenger vi prosjekter som presser for nye utviklinger innen miljødesign. Dette prosjektet, designet av David Rockwell, vil tjene som en modell for miljøvennlig hotellutvikling for hele verden», sier DiCaprio.

Hotellet skal bygges i henhold til LEED (Leadership in Energy and Environmental Planning) -standardene i US Green Building Council (USGBC). DiCaprio vil bistå med markedsføring og merkevarebygging av prosjektet.

Det luksuriøse hotellet vil få 200 suiter i to seks-etasjes bygninger med en lagune mellom bygningene og et privat basseng knyttet til noen av rommene.

“Mr. DiCaprio er en verdensomspennende miljøaktivist, og vi gleder oss over hans beslutning om å delta i prosjektet for å sikre at utviklingen av dette prosjektet blir gjennomført samtidig som miljøprinsippene opprettholdes», skriver konsernet i en pressemelding.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]