Ski 20180214. Politibil - Patruljepolitibil og Svartemarje (etter engelsk Black Maria, av ukjent opprinnelse), iblant også bare kalt maje, er en kassevogn som brukes som politibil til transport av flere arrestanter samtidig. Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Mannen som ble skutt i Nittedal lørdag kveld omkom av skadene, opplyser politiet. Mannen er bekreftet død av Ullevål sykehus.

«En mann er bekreftet død på Ullevål sykehus som følge av skuddskade», skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet opplyser at det nå gjennomføres taktiske og tekniske etterforskningsskritt for å kartlegge hendelsesforløpet. En mann har status som siktet og vil bli avhørt i løpet av lørdag kveld.

annonse

Skuddepisoden fant sted i en privatbolig i Nittedal sentrum og politiet har blant annet foretatt rundspørring i området.

Politiet opplyser at det ikke vil bli gitt flere opplysninger i saken lørdag

NTB

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]