Oslo 20160726. Oslo tinghus ligger på C.J. Hambros plass 4 i Oslo og huser Oslo tingrett og Oslo byfogdembete. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

To menn i 20-årene fra Vestfold må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for grovt ran av en mann i hans leilighet i Oslo høsten 2016.

Det var ved midnatt natt til lørdag 1. oktober 2016 at de to mennene tok seg inn i mannens leilighet og slo og sparket ham.

Ifølge tiltalen tok de med seg både telefon, pass, bankkort og kontanter, i tillegg til en MacBook og andre verdigjenstander til en samlet verdi av over 300.000 kroner. Deretter tvang de mannen til å oppgi koder til både bankkort, PC, telefon og nettbrett. De tiltalte er også tiltalt for å ha oppbevart en stjålet PC.

Rettssaken går i Oslo tingrett mandag og tirsdag.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]