Venstre, her ved partileder Trine Skei Grande, kommer til å kreve mer innflytelse på innvandrings- og integreringsfeltet i regjeringsforhandlingene med Frp og Høyre, tror valgforsker Johannes Bergh. Men han tviler på at Frp går med på å fjerne Sylvi Listhaug (Frp) (t.v.) fra den ministerposten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]