Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Marit Bjørgen så kjørt ut på kvinnenes tremil i Holmenkollen, men kom tilbake og vant på hjemmebane etter en utrolig opphenting. Ragnhild Haga ble nummer tre.

– Det skal ikke være mulig. Rett og slett fantastisk. Marit Bjørgen viser hvem som er langrennsdronningen framfor noen, konstaterte langrennsekspert Torgeir Bjørn i NRKs kommentatorboks.

Jessica Diggins fra USA ble toer, 3,6 sekunder bak, mens Haga på tredje spurtslo svenske Charlotte Kalla i kamp om den siste pallplassen.

Diggins, Kalla og Haga så ut til å skulle gjøre opp om seieren. Bjørgen virket distansert etter passering 15,5 kilometer, men langrennsstjernen fra Rognes viste fram kjempekreftene i siste del av løpet. I tillegg byttet hun ski etter 13,3 kilometer, noe Haga og co. ikke gjorde. Det kan ha vært avgjørende for Bjørgen.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]