Passengers are silhouetted against a window at the Germanwings check-in desk at Dusseldorf airport March 24, 2015. No one survived when an Airbus A320 passenger plane operated by Lufthansa's budget subsidiary Germanwings crashed in southern France while flying from Barcelona to Dusseldorf on Tuesday and it is likely to take days to recover the bodies of those on board due to difficult terrain, French police at the crash site said. REUTERS/Ina Fassbender
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Politiet benyttet seg av pepperspray mot noen av demonstrantene, som var der for å markere motstand mot Tyrkias pågående militæroffensiv mot den kurdiske YPG-militsen i Afrin i Syria.

Rundt 150 mennesker hadde samlet seg på flyplassen søndag, og demonstrasjonen ble etter hvert voldsom og førte til at «et antall mennesker ble skadd» sier politiet til AFP. De hadde ikke fått noe varsel på forhånd om at demonstrasjonen skulle finne sted.

Ifølge flyplassen førte ikke sammenstøtene til problemer for andre reisende, utover at det en kort periode var kaos i en liten del av avgangsterminalen.

Spontane demonstrasjoner både for og imot den tyrkiske militæroffensiven i Afrin har funnet sted flere steder i Tyskland de siste dagene. Landet har en stor tyrkisk befolkning.

NTB-AFP

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]